Politie schiet vluchtende rover te Paramaribo neer op Valentijnsdag

vakantie Paramaribo

Paramaribo – Inbrekerstrio op heterdaad betrapt. Vanochtend, donderdag 14 februari, hebben leden van de Recherche Bijstand Team Paramaribo (RBTP) drie inbrekers aangehouden.

[quads id=1]

Politie Paramaribo

Te weten de 35-jarige Dwayne,W.; de 32-jarige Sikorski,W. en de 29-jarige Sergio,A. Dit inbrekerstrio waren bezig in te breken bij een handelszaak gevestigd in de Bonistraat te Paramaribo. Na een melding gingen leden van de RBTP op onderzoek uit. Bij het zien van de politie maakte Dwayne,W. zich uit de voeten.

[quads id=1]

Handelszaak

Toen hij sommaties en waarschuwingsschoten negeerde werd gericht op hem geschoten. Daarbij is hij in zijn linker bovenbeen geraakt. Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoert alwaar hij, onder politie bewaking, voor medische behandeling is opgenomen.

[quads id=1]

Politie heeft geschoten

Sergio,A. en Sikorski,W. zijn door de leden van het RBTP, ter voorgeleiding aan een hulp officier van justitie, overgedragen aan de politie van het bureau Geyersvlijt. Nadere berichten volgen.
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.