Home Overleden

Overleden – onze allerliefste moeder Jean Tolud – 49 jaar ~ Paramaribo

Paramaribo,

“Zo zegt de Here : wees niet bang ,want Ik ben bij je, Ik zal je helpen en steunen met Mijn onoverwinnelijke rechter hand.”

Jesaja 41 vers 10

Met diepe bewondering, veel respect en dankbaar voor alles wat zij tijdens haar leven aan ons heeft meegegeven, geven wij u kennis van het heengaan van onze allerliefste zorgzame moeder, zus, tante, nicht en schoonzus;

Jean Patricia Tolud

Geboren 24-12-1969
Overleden Paramaribo 11-2-2019

Namens de nabestaanden:

Zonen:

Chereno Tolud
Jenello Douglas

Vera Boldewijn
+ James Tolud
+ Clifford Tolud

Judith Tolud en gezin
Verno Tolud en gezin
Lucia Tolud en gezin
Maira Tolud en gezin
Sharmilla Kluivert en gezin
Fabienne Tolud

Fam Boldewijn – Rigters
Fam Tolud-Promes.
Fam Cruden.

overleden Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.