Overleden – Ons zusje Shenieva Kertowiradi. 30 jaar ~ Suriname

overleden Suriname

Suriname,

Lieve familie en vrienden,

De singi neti van onze zusje

Shenieva Shenelva Kertowiradi

is op Donderdag 14 februari 2019 van 20:00 uur tot en met 24:00 uur op het ouderlijk adres van de overledene, de Bakas Adjie adjie weg nr. 37 te Hannaslust (bouta project) Suriname 

[quads id=1]

De uitvaart vindt plaatst op vrijdag 15 februari 2019 op de begraafplaats Hori mi kras tibi te Paramaribo. Van 13:00- 13:45 bestaat de gelegenheid om afscheid te nemen op het ouderlijk adres van de overledene. Aansluitend zal de rouwdienst plaatsvinden. Om 15:00 uur vertrekt de rouwstoet richting haar laatste rustplaats.

~Sira ~

[quads id=1]

overleden Suriname
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.