Home Overleden

Overleden – Ons zusje Shenieva Kertowiradi. 30 jaar ~ Suriname

Suriname,

Lieve familie en vrienden,

De singi neti van onze zusje

Shenieva Shenelva Kertowiradi

is op Donderdag 14 februari 2019 van 20:00 uur tot en met 24:00 uur op het ouderlijk adres van de overledene, de Bakas Adjie adjie weg nr. 37 te Hannaslust (bouta project) Suriname 

De uitvaart vindt plaatst op vrijdag 15 februari 2019 op de begraafplaats Hori mi kras tibi te Paramaribo. Van 13:00- 13:45 bestaat de gelegenheid om afscheid te nemen op het ouderlijk adres van de overledene. Aansluitend zal de rouwdienst plaatsvinden. Om 15:00 uur vertrekt de rouwstoet richting haar laatste rustplaats.

~Sira ~

overleden Suriname
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.