Op Valentijnsdag zet ik mijn kinderen in het zonnetje ~ Suriname

Valentijnsdag liefde Suriname

Suriname,

Happy valentine My baby’s,

Ik geef jullie elke dag liefde, niet omdat mama soms schreeuwt of mepjes uitdeelt houdt mama niet van jullie. Ik wil het beste voor jullie. Daarom doe ik het.

[quads id=1]

Ik hou van jullie met heel mijn hart en er is niemand boven jullie. Daarom doe ik mijn best om jullie alles te geven zodat jullie volwaardige volwassenen kunnen zijn in de maatschappij na een paar jaar

I love you,

Doncha,
Tricia
en
Joshua

Dit komt van jullie mama,
Dominique Sedoc

[quads id=1]

Valentijnsdag liefde Suriname

Gerelateerde berichten:

Ik hou van mijn man en dochtertje – Valentijnsdag Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.