Man die vrouw met tweeling zwangerschap doodreed was aan het appen ~ Paramaribo

politie Paramaribo

Paramaribo ~ Autobestuurder in dodelijke aanrijdingszaak te Paramaribo aangehouden en opgesloten. De 25-jarige Donovan, M. is op maandag 11 februari door familieleden overgedragen aan de politie van het bureau Munder.

[quads id=1]

Paramaribo Munder

Donovan werd op last van de procureur-generaal bij het hof van justitie in Suriname opgespoord. Deze man wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan een aanrijding met dodelijk afloop aan de Mariestraat te Paramaribo ter hoogte van pand nummer 17, op donderdag 08 november 2018, waarbij hij de plaats heeft verlaten zonder achterlating van zijn personalia en zich niet binnen vier uren na de aanrijding bij de politie heeft gemeld.

[quads id=1]

Binnen 4 uur

Daarnaast liet hij het slachtoffer in hulpeloze toestand achter. Het slachtoffer in deze is de 37-jarige mevrouw Alba Montano gehuwd Javinde.

politie Paramaribo
De verdachte

Donovan is na afstemming met het Openbaar Ministerie ingesloten. Volgens zijn verklaring reed hij in zijn auto over de Mariestraat te Paramaribo. Dat hij daarbij een app-bericht op zijn zaktelefoon kreeg. Dat terwijl hij naar het app-bericht keek zijn auto beland was op de andere rijhelft van de weg; alwaar de 37-jarige mevrouw Alba, Javinde liep. Dat hij een klap hoorde en dat toen hij op keek hij de vrouw op de motorkap van zijn auto zag.

[quads id=1]

Een jonge vrouw

Dat hij vervolgens achteruit reed waardoor mevrouw Javinde op het wegdek kwam te vallen. Vervolgens reed hij weg. De verdachte Donovan heeft verder verklaart, dat hij zich schuil hield in het district Marowijne en Frans-Guyana en dat hij bang was. Zijn familieleden hebben hem overgehaald zich aan te melden bij de politie.

[quads id=1]

Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2018/11/14/vrouw-met-tweeling-in-buik-doodgereden-chauffeur-nog-steeds-spoorloos-paramaribo/

Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.