Live video’s – 23-jarige politieman Prewesh Jodha vandaag met korpseer gecremeerd te Paramaribo Suriname

overleden Paramaribo

Paramaribo ~ Politieman Jodha met korpseer gecremeerd. De politieman Prewesh Jodha wordt vandaag met korpseer gecremeerd te Weg naar Zee.

[quads id=1]

Politieman te Paramaribo

De 23-jarige aspirant agent van politie is op donderdag 7 februari komen te overlijden in het ziekenhuis. Hij had zwaar letsel opgelopen. Hij werd op 5 februari bij een verkeerscontrole aangereden door een voertuig te Commewijne.

[quads id=1]

Aangereden in het verkeer

De familie kreeg begeleiding van de Motor Surveillancedienst (MSD). Ze vertrokken met het stoffelijk overschot vanuit het mortuarium van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

overleden ParamariboZe gingen naar de woning van de overleden aan de Commissaris Thurkowweg te Commewijne.

[quads id=1]

Crematie oord

Daar werd een uitvaartdienst gehouden. De stoet vertrok om 12.00 uur naar de grote sluis te Weg naar Zee in Paramaribo. Het stoffelijk overschot werd van daaruit met korpseer begeleid naar het crematie-oord voor de crematie.

Bekijk hier de live video’s van de crematie:

[quads id=1]

Wij van FamilieNieuws wensen alle nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies

Eerdere berichten:

Overleden – Onze broer en collega, 23-jarige Prewesh Jodha ~ Suriname

Video’s van Shalini Jodha
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.