Ik hou van mijn man en dochtertje – Valentijnsdag Suriname

0

Liefde,

Voor mij is het elke dag Valentijnsdag, maar vandaag is toch heel speciaal en daarom wilde ik dit laten weten aan mijn gezin:

Ik hou zielsveel van jullie voor nu en voor altijd!

Happy Valentijnsdag voor manlief en ons dochtertje

Juan tjon a Njoek

&

Zoë tjon a Njoek

Van vrouw en mama,
Safora Mijnals

liefde Paramaribo
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.

Comments are closed.