Benadeelde is SRD 25.000 aan sieraden, USD 7000 en nog veel meer kwijt na inbraak ~ Paramaribo

hotel Suriname

Paramaribo ~ Geld en sieraden buitgemaakt. Criminelen pleegden een inbraak in een woning in Paramaribo. Zij maakten USD 7000, een metalen box inhoudende sieraden ter waarde van SRD 25 duizend, parfum, horloges en andere goederen buit.

Woning te Paramaribo

[quads id=1]

Het gaat om een laagbouw stenen woning in Paramaribo die beveiligd is met dievenijzer. Het erf is omrasterd. Uit onderzoek blijkt dat de inbrekers zich toegang verschaften tot de woning door een raam van een slaapkamer open te breken. De criminelen drongen het pand binnen en haalden alles overhoop.

[quads id=1]

Alles overhoop gehaald

Niemand was ten tijde van de inbraak thuis. Bij thuiskomst ontdekte de benadeelde de inbraak en schakelde de politie Paramaribo in die naar de plaats ging voor onderzoek. De daders zijn nog voortvluchtig. Van de inbraak werd aangifte gedaan

[quads id=1]

Geschreven door TATJANA MUSKIET
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop Times krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.