Alweer een kind dood binnengebracht te ziekenhuis Paramaribo ~ Suriname

overleden Suriname

Paramaribo ~ Kind dood binnengebracht. De politie van Munder Paramaribo kreeg woensdagmorgen een melding van het personeel van de Spoedeisende Hulp dat een 5-jarig kind dood is binnengebracht op de afdeling.

[quads id=1]

Ziekenhuis Paramaribo

Volgens verklaring van de 32-jarige moeder had haar kind sinds vrijdag koorts en griepverschijnselen. In het weekend werd het steeds erger, waarna de ouders hun kind naar Paramaribo brachten voor behandeling in de stad.

Koorts en griep

Gisteren had het kind plotseling problemen met de ademhaling en werd het slachtoffer naar de Spoedeisende Hulp gebracht voor onderzoek.

[quads id=1]

De behandelende arts deelde de ouders toen mee dat het kind geen tekenen van leven meer vertoonde. In het belang van het onderzoek is het lijk in beslag genomen.

Oorzaak onbekend

De doodsoorzaak is vooralsnog onbekend.

[quads id=1]

Meer info volgt nog

Griep voorkomen? Bekijk onderstaand bericht:

https://www.familienieuws.com/2019/02/01/griepverschijnselen-wees-extra-alert-toename-van-griep-in-suriname/

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.