13-jarige verklaart dat ze is misbruikt en bedreigd met vuurwapen door Guy ~ Suriname

politie Paramaribo

Suriname ~ Arrestatie Team houdt misbruikverdachte aan. De 39-jarige Guy, V. is op maandag 11 februari na verkregen informatie, door het Arrestatie Team ( AT) op het terrein van het politie bureau Santodorp aangehouden en overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken.

[quads id=1]

Politie Suriname

Guy wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan omgang onder dwang van een 13-jarig meisje onder bedreiging met een vuistvuurwapen in de maand januari van het afgelopen jaar.

Aangifte gedaan

Het 13-jarig slachtoffer vertelde aan haar vader wat haar was overkomen waarna men aangifte deed op het politiebureau Jeugdzaken Suriname.

[quads id=1]

Sedert de maand februari van het vorig jaar werd Guy opgespoord door de politie zonder het gewenst resultaat.

Misbruik 13 jarige

Guy ontkent het strafbaar feit te hebben gepleegd. Bij zijn aanhouding is geen wapen op hem aangetroffen. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Guy, hangende het onderzoek, in verzekering gesteld.

[quads id=1]

De politie van de afdeling Jeugdzaken is belast met dit onderzoek.

Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.