Video – Moordenaar van 51-jarige schoonmoeder, Yvonne Ronowidjojo nog steeds niet gepakt ~ Suriname

schoonmoeder Suriname

Suriname ~ Moordverdachte Geofrey een maand voortvluchtig. Geofrey Awana (26) is al een maand voortvluchtig.

[quads id=1]

Schoonmoeder in Suriname

Deze verdachte heeft op zaterdag 12 januari 2019 zijn 51-jarige schoonmoeder, Yvonne Ronowidjojo, neergeschoten met als gevolg dat het slachtoffer ter plaatse het leven overleed. Dit schietincident vond plaats in de ochtend op haar woonadres in het politieressort Lelydorp te Suriname.

[quads id=1]

Politie Suriname

Geofrey alias Bobbie leefde samen met de oudste dochter van het slachtoffer en andere schoonfamilie op hetzelfde adres. Op 25 december van het afgelopen jaar verhuisde Geofrey, omdat er relatieproblemen waren ontstaan tussen hem en zijn vrouw.

Op een zaterdagmorgen verscheen Geofrey gewapend met een jachtgeweer op het woonadres van zijn vrouw en schoonfamilie en begon schoten te lossen op het huis.

[quads id=1]

In huis

Zijn vrouw, zijn kinderen en schoonfamilie verschansten zich in het huis. De schoonmoeder, Ivonne, verschool zich in een slaapkamer voorzien van shutterramen. Geofrey sloeg de shutters kapot, waarna hij gericht op haar schoot.

schoonmoeder Suriname
De verdachte. Foto van de politie

Het slachtoffer Ronowidjojo raakte gewond aan haar hoofd en overleed ter plaatse. Na zijn criminele daad vluchtte Geofrey een nabijgelegen bos in en is tot op heden niet aangehouden.’

Bekijk hier (nogmaals) de video ervan:

Eerdere berichten:

Video – Politie zoekt 26-jarige die 51-jarige schoonmoeder doodschoot ~ Update politie Suriname

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.