Stefano heeft 17-jarige jongen neergestoken om een stukje bloedworst

worst Paramaribo

Suriname ~ Steekpartij in Suriname was wraakactie voor gooien worst. Stefano P. geeft toe dat hij een 17-jarige jongeman M.P. met een mes aan zijn buikstreek heeft gestoken.

[quads id=1]

Jongeman uit Suriname

Echter, hij rechtvaardigt deze handeling door te stellen dat het om een vergeldings- en verdedigingsactie ging. Op een feestje in Suriname zou het slachtoffer zonder enige reden eerder een stukje worst op hem hebben gegooid. Op 17 juli 2018 was hij over straat toen hij opeens door deze 17-jarige en twee andere mannen werd omsingeld en geslagen.

Zonder enige reden

Hij pakte een fles en gooide deze op één van de mannen en stak daarna M.P. met een mes. Hierdoor kon hij zichzelf in veiligheid brengen.

[quads id=1]

Het slachtoffer ontkent echter de aantijgingen van de verdachte en hield juist een ander verhaal voor. Volgens hem was hij die bewuste dag samen met twee broers onderweg naar een fotostudio in Suriname om foto’s te maken. Dit is toen de verdachte ineens een fles op één van de broers gooide.

Ander verhaal

Toen M.P. de verdachte vroeg waarmee hij bezig was, haalde Stefano een mes tevoorschijn en stak hem neer.

[quads id=1]

Volgens M.P. heeft hij Stefano nooit eerder gezien en heeft hij in ieder geval geen ruzie met hem. Hij verzocht de rechter om deze verdachte voor enkele jaren weg te stoppen in de gevangenis.

De gevangenis in

Deze zaak wordt op 26 februari verder behandeld.

FR
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.