Mijn lieve zus Martha Belgraef is overleden in Nederland

overleden Nederland

Nederland,

Toen God zag dat de weg te lang was, de brug te hoog en het ademen te zwaar werd, legde Hij Zijn arm om jouw heen en zei “kom thuis”

[quads id=1]

Na een kortstondig ziekbed is vredig ingeslapen: mijn zus

Martha Belgraef

+++R.I.P+++

~ Renato ~

Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie omtrent de uitvaart
[quads id=1]


U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.