Gary gepakt met 65 bolletjes in zijn lichaam tijdens familie vakantie van Suriname naar België

politie Suriname

Suriname ~ Verslaafde smokkelt 65 capsules cocaïne (goed voor halve kilo) van Suriname naar België. De man werd opgepakt met 65 capsules cocaïne in zijn lichaam.

[quads id=1]

Suriname naar Belgie

Gary C. en Patrick W. moesten zich verantwoorden voor het smokkelen van cocaïne van Suriname via Parijs naar ons land. Gary C. slikte wel 65 capsules cocaïne, met een gewicht van 600 gram.

[quads id=1]

Via Parijs

Gary C. dacht dat hij de kip met de gouden eieren had gevonden. Met één smokkel reis van Suriname via Parijs zou hij zijn schulden kunnen aflossen. Voor 65 capsules cocaïne beloofde Patrick W. hem 5.000 euro.

“Het is dom en onverantwoord om zoveel capsules te slikken op zo’n lange vlucht”, zegt de openbare aanklager.

Familie bezoek vakantie

De verklaringen van de mannen liepen compleet uiteen. Wel duidelijk: Patrick W. had de vakantie geregeld had en had alle contacten. Hijzelf hield het op een vakantie familie bezoekje in Suriname.

[quads id=1]

Er hangt het duo een celstraf van 37 maanden boven het hoofd. Gary C. werd al 2015 reeds 27 keer veroordeeld voor verschillende feiten.

Verslaafd

De man bleek al tien jaar ernstig verslaafd te zijn aan verdovende middelen.

Vonnis op 27 februari.
Bron: HLN. be
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

Tags #Suriname #Belgie #familie #vakantie #vliegtuig #Parijs