Foto’s – Kunstwerk voor de Liefde onthuld aan de Waterkant te Paramaribo ~ Valentijnsdag

liefde Paramaribo

Paramaribo РKunstwerk voor de Liefde in verband met Valentijnsdag onthuld. Paramaribo heeft een kunstwerk voor de liefde.

Waterkant Paramaribo

Het kunstwerk staat aan de Waterkant nabij de Marinetrap en is in verband met Valentijnsdag onthuld.
[quads id=1]

Geliefden kunnen symbolisch hun liefde betuigen door een liefdesslot te bevestigen aan het kunstwerk. Een liefdesslot is een wereldwijd symbool voor everlasting love! Het slot wordt meestal bevestigd aan een brug waarop de sleutel in de rivier wordt gegooid.

Liefdesslot

Het kunstwerk is geschonken door Blue Wings Luchtvaartmaatschappij als onderdeel van de omgevingsinrichting bij de verfraaiing van de Waterkant.
[quads id=1]

De onthulling van het kunstwerk heeft op dinsdag 12 februari 2019 door Eric Kuypers, vertegenwoordiger van Blue Wing, districtscommissaris Mike Nerkust en minister Stephan Tsang van Handel en Industrie plaatsgevonden.

Paramaribo Noordoost

Middels ondertekening van een overdrachtsdocument is het object aanvaard en voor onbepaalde tijd in beheer genomen door het districtscommissariaat Paramaribo Noordoost.
Bekijk hier de foto’s:

[quads id=1]

Bron: BIC Paramaribo Noordoost
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.