Dronken man veroorzaakt aanrijding te Paramaribo. Politie waarschuwing

dronken paramaribo

Paramaribo ~ Hoge alcoholpromillage leidt tot invordering rijbewijs aanrijding veroorzaker. De politie van Geyersvlijt te Paramaribo werd op zondag 10 februari ingeschakeld voor een aanrijding tussen twee personenauto’s op de kruising gevormd door de Gompert- en de Copernicusstraat.

[quads id=1]

Aanrijding Paramaribo

De politie trof op de plaats van het gebeurde beide partijen aan. Uit het onderzoek is gebleken dat de 51-jarige George, C. over de Copernicusstraat reed en geen voorrang verleende aan de autobestuurder die over de Gomperstraat reed. Er werd een blaastest van George afgenomen en het apparaat gaf aan dat hij een veel hogere promillage alcohol in zijn lichaam had dan binnen de Rijwet is toegestaan.

[quads id=1]

Geen voorrang verleend

George nam dus onder invloed van alcohol deel aan het verkeer waarbij hij een aanrijding veroorzaakt had. Naar aanleiding van het bovenstaande werd George, C.ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau. Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek ingevorderd. De voertuigen hebben lichte materiële schade opgelopen.

Dringend beroep

De politie doet een dringend beroep op bestuurders van rij- en voertuigen om niet onder invloed van alcohol deel te nemen aan het verkeer. “ Glaasje op, laat je rijden ”.

[quads id=1]

Bij het naderen van een kruispunt dient u altijd de nodige voorzichtigheid in acht te nemen, ook al heeft u het recht van voorrang.

Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.