33-jarige man overleden in het verkeer ~ Politie Suriname

overleden Suriname

Suriname ~ Verkeersbarometer stijgt naar 11 met het overlijden van een mede inzittende. Bij een aanrijding op de Oost-Westverbinding, ter hoogte van km 61 tussen twee vrachtwagens, is de 33-jarige mede inzittende Carlo Landbrug komen te overlijden. Deze aanrijding vond plaats op dinsdag 12 februari.

[quads id=1]

De politie van Moengo kreeg de melding van een aanrijding tussen twee vrachtwagens op de Oost-Westverbinding waarbij er sprake moest zijn van zware persoonlijke ongelukken. Toen de politie op de locatie aan kwam bleek de mede inzittende van een vrachtwagen( Pick- up) het leven te hebben gelaten. De mede inzittende was Carlo, Landbrug. Een ingeschakelde arts stelde officieel zijn dood vast.

[quads id=1]

Onderzoek wees uit dat de 34-jarige “Pick-up” bestuurder Vijayanand K. met twee mede inzittenden reed over de Oost-Westverbinding. Zij kwamen vanuit de richting van Paramaribo gaande in de richting van Albina, terwijl een vrachtwagen (truck)van een handelszaak vanuit de tegenovergestelde richting kwam aangereden. In de bocht van “Wan Hati” ter hoogte van km 61 kwam Vijayanand op de rijhelft van de “truck” terecht met als gevolg de aanrijding.

[quads id=1]

De meerijder Landbrug liet ter plaatse het leven. Vijayanand en de andere mede inzittende klaagden van pijn aan het lichaam en zijn per ontboden ambulance voor medische hulp afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

[quads id=1]

De “truck”bestuurder kwam met de schrik vrij. Beide bestuurders zijn in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. De materiële schade aan beide vrachtwagens is aanzienlijk.

Het rijbewijs van Vijayanand is hangende het onderzoek ingevorderd.

Het ontzielde lichaam van Carlo, Landbrug is na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. De verkeersbarometer staat met het overlijden van de heer landbrug op 11.