22-jarige vrouw maakt een einde aan haar leven na ruzie ~ Suriname

politie Paramaribo

Suriname ~ 22-jarige vrouw verhangt zich in keuken. De politie van Commewijne te Suriname kreeg dinsdagochtend een melding van een verhanging aan de Tamatweg.

[quads id=1]

Verhanging

Ter plaatse aangekomen, werd het ontzielde lichaam van de 22-jarige R.K. aangetroffen. Zij had zich in de keuken verhangen aan een steunbalk. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat het slachtoffer eerder op de dag ruzie kreeg met haar jongere zus over een telefoon.

[quads id=1]

Ruzie met jongere zus

Omstreeks middernacht, toen de partner van het slachtoffer wakker werd, zag hij tot zijn schrik zijn wederhelft hangen in de keuken. Hij schakelde terstond de politie in. Het lijk werd na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

[quads id=1]

Meer informatie volgt nog.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.