Video’s en foto’s – Xaviera Plet is afgestudeerd in Paramaribo – Suriname

geslaagd Paramaribo

Paramaribo,

Vol trots en blijdschap maken vader Kenneth Dubois en moeder Audrey Plet bekend dat hun dochter

[quads id=1]

Xaviera Manuska Plet

op vrijdag 8 februari 2019 is geslaagd aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname te Paramaribo

Bekijk onderstaande foto’s en video’s om meer te zien van de veelzijdige schoonheid:
[quads id=1]
geslaagd Paramaribo

Video en foto’s:

Xaviera is afgelopen vrijdag afgestudeerd op “geboorte en rouwrituelen” van de stadscreolen met een 8 als judicium. Als vervolgopleiding wil zij masteren in hetzelfde onderwerp met als kleine twist dat zij haar onderzoek wil gaan richten op plantage La prosperité oftewel Bersaba te Suriname.

Dit onderwerp heeft haar interesse omdat de oudere generaties weinig aan kennisoverdracht hebben gedaan. Dus dit is dan haar bijdrage aan de vastlegging van een stukje cultureel erfgoed:

Wat doet de prachtige Xaviera Plet uit Paramaribo nog meer? In gesprek met het Nationaal Informatie Instituut vertelt deze trotse Surinaamse schoonheid over haar leven als oa model.
Bekijk hier de video:

[quads id=1]

Foto’s

Gerelateerde berichten:

Video – De prachtige Xaviera Plet is naar Miss Tourism World in Maleisië

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.