Sterkte aan deze fantastisch moeder met het verlies van haar zoon Vari ~ Paramaribo

moeder overleden Paramaribo

Paramaribo,

Ik ken sommige tijden waarop deze dame een harde strijd gevoerd heeft met de ziekte van haar zoon. Een moeder die vaker klaarstond om bij haar jongen te zijn…kost wat het koste.

[quads id=1]’

Jammer genoeg heeft haar kleine Vari de strijd opgegeven. God weet beter. Kunnen jullie me aub helpen om “Een Sterkte ” aan deze moeder, een goeie kennis van mij, toe te wensen als blijk van een zeer grote en warme troost? Aub.

Vanessa Neral, Krakti voor deze donkere dagen lieverd.

Bikasi mi sabi taki dede ai a hati fu tru. Vooral gi wang Mama. God bless en moge Vari zijn ziel in vrede rusten.

~ Jolanda ~
[quads id=1]

moeder overleden Paramaribo
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.
[quads id=1]