Overleden – Onze broer en collega, 23-jarige Prewesh Jodha ~ Suriname

overleden Suriname

7 februari 2019: SLECHTSTE dag van me leven 
Voor Altijd Uit Het Oog, Voor Eeuwig In Het Hart ❤
RIP Bro!!!

Prewesh Jodha

Lobi ❤😭
Van 4 naar 3
💔😢😭😔

[quads id=1]

#RIP Bro
~ Adesh ~

Bekijk onder de foto het overlijdensbericht geplaatst door zijn collega’s van de politie

overleden Suriname

Overlijdensbericht: JODHA PREWESH

Het Korps Politie Suriname maakt met grote verslagenheid bekend dat op donderdag 7 februari 2019 is heengegaan, de Adspirant Agent van politie

JODHA PREWESH

in de leeftijd van 23 jaar.

[quads id=1]

De crematie vindt plaats op woensdag 13 februari 2019 om 14.00 uur op het crematie-oord te Weg naar Zee te Paramaribo Suriname. Onder begeleiding van de Motor Surveillance Dienst (MSD) vertrekt de familie met het stoffelijk overschot om 08.30u vanuit het mortuarium van het Academisch Ziekenhuis naar de woning van de overledene aan de Commissaris Thurkow weg no.97a te Commewijne, alwaar er een uitvaartdienst zal worden gehouden. Gelegenheid tot het nemen van afscheid tussen 10.00 uur en 12.00 uur.
De stoet vertrekt om 12.00 uur naar de grote sluis te Weg naar Zee, van waaruit het stoffelijk overschot met Korpseer begeleid zal worden naar het crematie-oord.
[quads id=1]

Aan de nabestaanden wordt veel sterkte toegewenst.
Bron: KPS
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.