Goed nieuws! Twee vermiste jongens uit Suriname gezond en wel terecht!

opsporing Suriname

Suriname ~ Succesvolle zoekactie verdwaalde jongens Kwamalasemutu in Suriname. De twee jongens uit Kwamalasemutu die verdwaald waren, zijn weer veilig thuis.

Jongens uit Suriname

Twee jongens van 10 en 12 jaar uit het Inheemse dorp Kwamalasemutu die vanaf vrijdag werden vermist, zijn maandagmiddag teruggevonden. De jongens waren met hun grootvader gaan vissen.

[quads id=1]

Op een gegeven moment besloten zij alleen terug te keren naar huis, aangezien zij honger hadden.

Ze hadden honger

Op de terugweg raakten zij verdwaald in het bos. Districtscommissaris Theresia Cirino van bestuursressort Coeroeni heeft gelijk na het vernemen van dit voorval de autoriteiten in kennis gesteld.

[quads id=1]

Mede dankzij de snelle actie van het Directoraat Nationale Veiligheid, het NCCR, de ministeries van Defensie, Justitie & Politie, lokale militairen en bewoners die gelijk een zoekactie op touw hebben gezet, zijn de jongens gezond en wel teruggevonden.

opsporing Suriname

Ondanks dat de jongens heel ver het bos waren ingegaan en angsten hebben doorstaan, hebben ze toch een powisie kunnen meenemen naar hun dorp.

[quads id=1]

Hulp geboden

De districtscommissaris is evenals de granman Asongo Alalaparu van de Trio’s en bewoners blij dat de autoriteiten van Suriname gelijk hulp hebben geboden.
Bron: Starnieuws
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.