Foto’s en video’s – De vlag van Suriname is samen met Ricky Sewpersad op ‘vakantie’ geweest in alle EU lidstaten

Suriname ~ Vakantie / wereld reiziger Ricky Sewpersad uit Suriname:  Wederom een mijlpaal bereikt met mijn Afghaanse broeder Murtaza Sarwari.

[quads id=1]

Vakantie wereldreiziger uit Suriname

Nadat wij Slovenië bezochten kan ik met trots mededelen dat ik nu alle EU lidstaten heb afgerond met de Surinaamse vlag.

Ben een ieder dankbaar die hebben bijgedragen tot deze mijlpaal. Op 6 februari vertrokken wij vanaf Nederland naar Italië. In Italië bezocht ik Venetië en reed vervolgens twee uren naar de plaats Bovec in Slovenië. Een bergachtig landschap met hoge toppen, smaragdgroene rivieren en veel wateractiviteiten, hieraan kun je denken als ik het heb over Bovec.

Vakantie in Slovenië

Tijdens een vakantie in het dorp Bovec, in het noordwesten van Slovenië, vind je verschillende activiteiten voor een actieve vakantie. Ga bijvoorbeeld raften of tuben op de Soca rivier.

[quads id=1]

Slovenië is een land in Midden-Europa aan de zuidrand van de Alpen, en is lid van de Europese Unie. Het wordt begrensd door Oostenrijk in het noorden, Italië en de Adriatische Zee in het westen, Kroatië in het zuiden en oosten en Hongarije in het noordoosten.

Oostenrijk

Het land is klein, dichtbebost en bergachtig. In het westen heeft het land een korte Adriatische kust.

[quads id=1]

De grens met Oostenrijk wordt grotendeels gevormd door de waterscheiding van de bergkam van de Karawanken, met toppen boven de 2000 m, die deel uitmaken van de Alpen.

Video’s

Op reis komt hij ook mensen uit Suriname tegen. Kijk hier naar een video van de wereldreiziger in Spanje en Andorra:

En hier is hij in Griekenland:

Meer foto’s en video’s over deze reis en vele andere reizen kunt u terugvinden op mijn speciale facebookpagina “Never Stop Exploring”.
https://www.facebook.com/neverstopexploringricky/
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.