Anoniem – Mijn man gaat wekelijks met andere dames naar een hotel of pension ~ Paramaribo

hotel Paramaribo

Paramaribo~ Mijn man gaat wekelijks met andere dames naar een hotel of pension. Hallo FamilieNieuws. Dit is de eerste keer dat ik mijn probleem op tafel leg. Ik ben Sharda uit Paramaribo.

[quads id=1]

Sharda uit Paramaribo

Ik ben van Hindoestaanse afkomst en mijn man Aniel ook. We zijn 15 jaar getrouwd en we hebben 2 kinderen. We wonen in de stad Paramaribo. Vanaf het begin ging hij al met andere vrouwen. Al vanaf onze eerste ontmoeting. Hij was toen ook getrouwd dus onze relatie is ook niet op goede voet begonnen. (zijn eerste vrouw zal genieten van mijn verhaal als ze weet dat ik dit ben) Karma is a b**ch zeggen ze toch.

[quads id=1]

Aniel is een kennis van mijn vader. Mijn broers kennen hem ook goed. Maar toen ik hem ontmoette was ik net 17 jaar en jong en erg dom. Ik wist nog helemaal niets van het leven. Mijn eigen ouders hebben me ook gestimuleerd om hem mijn man te maken want natuurlijk komt hij van goeden huize. Ook mijn broers hebben mij in deze richting geduwd. Zogenaamd zou ik nooit een betere man krijgen. Allemaal ‘vergaten’ ze dat Aniel al een vrouw had.

Hij was getrouwd

In het begin wilde ik vaker stoppen. Ik was nog niet zwanger. Zijn getrouwde vrouw was inmiddels gevlucht. Ik ging ook weg maar hij kwam mij gewoon halen bij mijn ouders. Onder hun neus trok hij mij aan mijn haren in zijn auto om met hem mee naar huis te gaan. Ik heb het mijn ouders lange tijd kwalijk genomen. Ook mijn broers. Ze hebben me nooit in bescherming genomen.

[quads id=1]

Zijn ex was lang blij dat ze van hem af was en toen ze officieel gescheiden waren trouwde ik met hem. Na het huwelijk ging het wel een tijdje goed maar dat hij met andere vrouwen sliep is vanaf dag 1 en dat is nooit gestopt.

Hotel en pension

Hij was van vrijdag tot zondag over straat. De ene keer kwam hij om 3 uur in de ochtend thuis maar de andere keer kwam hij pas zondag avond thuis en slaapt hij misschien 3 dagen in een hotel. Gewoon hier in Paramaribo. Alleen, met dames. Misschien met meerdere tegelijk. Ik heb geen idee. Iets ervan zeggen kon ik lang niet meer hij heeft het altijd gedaan. En om jullie eerlijk te vertellen. Ik walg van die man in bed. Dus als hij zijn plezier heeft gehad viel hij mij ook niet lastig thuis.

[quads id=1]

Zo slapen we nu al vanaf mijn tweede baby, dat is nu 6 jaar, in aparte kamers. Hij heeft daarvoor gekozen. Soms komt hij wel als hij heeft gedronken maar dan probeer ik hem te vermijden. Als ik jullie zeg dat we toen 2 tot 3 keer omgang hebben in de maand dan is dat nog veel dus ongeveer 1 keer per maand. En de laatste jaren helemaal niet meer. Niet na die ziekte.

Ik ben ziek geworden

Dat was heel erg. Hij heeft me ziek gemaakt. Ongeveer 4 jaar geleden. Ik heb het kunnen verhelpen door medicijnen in te nemen. Het was heel lastig. Ik heb me direct stiekem verder laten testen. Gelukkig is dat allemaal goed. Maar ik wilde daarna niet meer dat hij mij aanraakte.

hotel Paramaribo
Voorbeeldfoto van Cronache Fermane

Hij sliep namelijk met zoveel verschillende vrouwen. Vooral buitenlandse dames. Braziliaans en Dominicanen. Meisjes die werken en slapen met mannen voor geld. Hij gaat naar hotels en pensions. Soms gaat hij naar Nickerie of buiten de stad Paramaribo op vakantie. Ik wilde gewoon niet meer dat hij op mij gaat liggen. Hij wist nog niet waarom. Ik had het hem niet direct verteld.

[quads id=1]

Hij heeft me geslagen

Toen ik hem vertelde dat ik een ziekte had heeft hij me geslagen. Zogenaamd ben ik uitgelopen. Hij heeft wel toegegeven dat hij een paar keertjes een fout heeft gemaakt maar dat hij altijd een rubber heeft gebruikt. Ik geloof wel dat hij dat deed want ik zie ook dat hij die dingen in zijn wallet heeft. Hij loopt ermee en het zijn steeds weer verschillende. In zijn auto had hij altijd een hele doos. Dus ik weet wel dat hij voorzichtig is. Maar die ziekte heeft mij wel bang gemaakt. Hem ook. Hij schaamt zich ook dus hij vraagt me ook helemaal niet om met hem te slapen. Hij weet ook niet of ik genezen ben want ik heb hem nooit iets gezegd. Ik heb ook gezegd dat ik misschien HIV kon hebben. Hij is wel geschrokken maar heeft nooit meer iets gevraagd daarover.

[quads id=1]

Op vakantie met de kinderen

4 jaar verder. Mijn leven is prima. Aniel is minder vaak boos en agressief. Hij zorgt voor ons en in feite komen we niets te kort. In die zo jaren dat ik hem ken. Ben ik zelf ook wel een stuk wijzer geworden. Ik ben niet meer die domme meid van vroeger. Ik zie nu pas in dat het leven dat ik met Aniel heb/had niet normaal was. Ik heb veel toegelaten. Maar ik weet nu ook wel hoe ik met hem om moet gaan. En hoe ik dingen gedaan kan krijgen. Zo ben ik elke vakantie weg met de kinderen. Geniet ik van veel dingen die hij bekostigd

Ik verlang zelf niet naar een man in bed. Als ik de behoefte heb, help ik mezelf. Snappen jullie wat ik bedoel? Zo leven kan ik wel nog jaren volhouden. Maar ik heb twee jongens 1 is al 12 jaar. Hij ziet hoe zijn vader thuis is. Dominant en niet altijd respectvol naar mij toe. Ik merk dat hij het gedrag van zijn vader overneemt. Ook naar mij toe.

Wat moet ik doen?

Ik wil best weg gaan bij Aniel. Maar wat moet ik dan? Niemand in mijn omgeven gaat mij die ondersteuning bieden. Mijn broers zullen me kwalijk nemen en mijn ouders gaan me nooit in huis nemen. Ik bemoei ook niet graag met ze. Ze komen wel thuis maar er is een afstand. Allemaal eten ze mee van het geld van Aniel. Soms wil ik vluchten. Maar naar waar? Mijn leven is ook weer niet zo slecht. Mijn leven is ook niet in gevaar. Zolang ik niet slaap met Aniel.

[quads id=1]

Al 60 jaar

Kijk Aniel is ook bijna 60. Soms denk ik ook dat hij rustig wordt en dat hij geen interesse meer heeft in vrouwen. Hij is ook vaker thuis ’s avonds. Misschien is dat een teken dat ik toch niet weg moet gaan. Maar. Ik ben zelf nog geen 40. Moet ik de rest van mijn leven zo leven met een man? Apart en gescheiden? Maar weggaan is ook weer moeilijk. Ik ben niet van plan om een andere man te nemen. Ze zijn allemaal zo. Ik vind het moeilijk.

Ik weet dat hij nog wel graag gaat genieten met dames. Soms in een hotel en soms buiten de stad. Minder vaak maar nog wel vaak. Hij verwent vrouwen nog wel. Ook met geld. Hij houdt van die aandacht. Maar ik twijfel of hij nog met ze slaapt. Hij is ook geschrokken natuurlijk. Misschien krijgt hij hem niet eens meer omhoog. Dat zeggen ze toch van mannen die drinken en overgewicht hebben. Het kan. Ik heb het al jaren niet meer gezien. Ik ga het ook nooit meer zien.

[quads id=1]

Wat moet ik doen?

Ik schrijf jullie omdat ik nu niet weet wat ik moet doen. Het lijkt makkelijk om te zeggen ga weg. Dat zou ik mezelf ook adviseren. Maar het is niet makkelijk. Het beste voor mij is om te blijven en te wachten tot hij dood is. Nee. Dat zegt een vriendin van mij. Zo wil ik het natuurlijk niet. Zo ben ik weer niet. Ik zal toch verdrietig zijn. Hij is mijn man. Maar straks is Aniel nog ouder. Hij zal minder dominant worden en zal mij met respect behandelen want straks ben ik de enige die hij heeft. Als hij oud, lelijk en niet meer gezellig is dan gaan al die zogenaamde vrienden en vriendinnen van hem, hem in de steek laten. Ik zie dan alleen maar voordelen voor mij. Wat zeggen jullie ervan? Is het begrijpelijk waarom ik nog met deze man ben?

Gerelateerde verhalen:

Anoniem: Zal ik scheiden of niet? Suriname

Anoniem – Ik was buitenvrouw en ben nu binnenvrouw ~ Suriname

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig