1 Franse, 1 Surinaamse en 2 dames uit Nederland met drugs in hun reiskoffer gepakt te Zanderij Suriname

Amsterdam Suriname

Suriname ~ Drugs koeriersters aangehouden door het BID-Team op Suriname luchthaven. Het bestrijding Internationale Drugs Team (BID-team) heeft in het weekend van zaterdag 09 en zondag 10 februari 4 vrouwspersonen op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven aangehouden.

[quads id=1]

Luchthaven Suriname

Op zaterdag 9 februari werden de 22-jarige Nederlandse Jane, F. ; de 47-jarige Surinaamse Mariska, S. en de 26-jarige Française Mariette, K. aangehouden. Tijdens controle werden in de koffers van deze drie vrouwspersonen respectievelijk 240 -, 5620- en 5020 gram cocaïne aangetroffen en in beslag genomen.

[quads id=1]

Rieskoffer

De drug was onder andere verstopt in pakken versnaperingen en in een reiskoffer met een zogenaamde dubbele bodem.
De 35-jarige Nederlandse Marchella, P.viel op zondag 10 februari ook door de mand. Tijdens controle werden er twee pakken met cocaïne in reisbagage aangetroffen met een gewicht van 3800 gram. Deze hoeveelheid cocaïne is ook in beslag genomen.

[quads id=1]

4 vrouwen

Deze vermoedelijke drugs koeriersters en de in beslag genomen drug zijn door het BID-Team overgedragen aan de collega’s van de Narcoticabrigade.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn alle vier vrouwen door de politie in verzekering gesteld ter zake overtreding van de Wet op verdovende Middelen.
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.