Video’s – Het Staatsziekenfonds – Over Mexicaanse griep in Suriname

griep Suriname

Suriname ~ Ons land wordt momenteel getroffen door een toename van het aantal gevallen met de welbekende H1N1-griepvirus. Mexicaanse griep.

[quads id=1]

Griep in Suriname

Dit nieuwe virussoort is een verzameling van een aantal stammen van het H1N1-griepvirus waaronder mensengriep, vogelgriep en varkensgriep. Dit virus komt bij praten, hoesten of niezen van een patiënt in de lucht. Ook kan het door lichamelijk contact (handen schudden, zoenen) worden overgebracht.

[quads id=1]

Video’s

Bekijk onderstaande foto met extra informatie.

griep Suriname

Bekijk hier wat belangrijke video’s over de griep:

[quads id=1]


Kijk hier voor meer informatie over de griep
Bron SZF

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.