Video – Update: 2-jarige dood in auto aangetroffen. Wat is er gebeurd? Paramaribo – Suriname

overleden Paramaribo

Paramaribo ~ Doodsoorzaak 2-jarige peuter nog niet bekend. De patholoog kan de doodsoorzaak van de 2-jarige peuter, Cyirvelcio Djoe uit Paramaribo, nog niet vaststellen.

[quads id=1]

Peuter uit Paramaribo

Hij is van plan om maandag middels een microscopisch onderzoek het finale resultaat te kunnen vaststellen. Op dinsdag 5 februari is het kind dood aangetroffen in een voertuig van zijn vader op hun woonadres in de Charterpalweg te Paramaribo.

[quads id=1]

Dood aangetroffen

De politie van het ressort Livorno te Paramaribo kreeg de melding van het geval en deed het woonadres aan voor onderzoek. Het kind werd op de achter zitting van het voertuig aangetroffen. De ambulance werd ingeschakeld en het ambulance personeel gaf aan dat het kind op dat moment geen tekenen van leven meer vertoonde.

Geen teken van leven?

De ingeschakelde arts stelde officieel de dood vast.

Kijk nogmaals naar de video:

[quads id=1]

Eerdere berichten:

Video – Moeder treft 2-jarig zoontje dood aan in auto. Hij was vermoedelijk al 4 uur dood ~ Paramaribo

Foto’s – Kind van 2 overleden in de auto ~ Reportage van Gail Eijk Suriname

Geschreven door Saskia Bandhan foto van Gail Eijk
Bron: Lees meer in de DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.