Man ernstig gewond achtergelaten door partner op vakantie / recreatieoord in Suriname

Suriname vakantie

Suriname ~ Man krijgt schedelfractuur op vakantie – recreatieoord in Suriname. De politie van Paranam in Suriname kreeg zaterdag middernacht een melding dat een man met ernstige verwonding zich bevond op een recreatieoord.

[quads id=1]

Politie Suriname

Ter plaatse aangekomen bleek het te gaan om een relatiekwestie. De 52-jarige R.P. werd met ernstige hoofdletsels aangetroffen op het oord. Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat het latere slachtoffer mot kreeg met zijn echtgenote.

[quads id=1]

Ruzie met echtgenote

Hij ging tekeer en werd door zijn vrienden tegengehouden. Hij verzette zich tegen zijn vrienden en kwam met zijn hoofd tegen een stenen rand aan. Daardoor raakte het slachtoffer gewond. Toen de politie van Paranam Suriname arriveerde, waren de vrienden en zijn wederhelft reeds vertrokken.

[quads id=1]

Ze waren vertrokken

Het slachtoffer werd in kritieke toestand vervoerd naar de Spoedeisende Hulp in Suriname. Hij heeft een schedelfractuur opgelopen. Genezing is moeilijk te bepalen, gezien de aard van de opgelopen verwonding, concludeert de arts.

Geschreven door Saskia Bandhan

[quads id=1]

Bron: Lees meer in de DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.