Minderjarige verklaart van voor en in haar achterwerk misbruikt te zijn door politie agent in pension te Suriname

politie Paramaribo

Suriname ~ Politieman riskeert 3 jaar cel voor intiem misbruik. Het Openbaar Ministerie vertegenwoordigd door Claudia Bruining heeft donderdag tegen de verdachte Kishan J. een gevangenisstraf van 3 jaar onvoorwaardelijk geëist.

[quads id=1]

Politie man uit Suriname

Zij acht intiem misbruik wettig en overtuigend bewezen. Tegen de verdachte Kishan uit Suriname werd op 27 april 2018 aangifte van misbruik gedaan. Op 6 mei 2018 werd hij ter zake aangehouden en in verzekering gesteld. Volgens het 15-jarig slachtoffer heeft de verdachte, een politieman, haar tot twee maal toe misbruikt. De eerste keer nam de politieman haar mee en kwam zij daarna met voeding thuis en heeft niemand iets gezegd.

[quads id=1]

Niets gezegd

Haar ouders verklaren dat ze die dag inderdaad met de verdachte, die een neef is van het slachtoffer, is weggegaan. De tweede keer had ze volgens haar verklaring via Facebook Chat een afspraak gemaakt met de verdachte. Die zou haar gevraagd hebben om een reserve bloes mee te nemen. Dat heeft ze ook gedaan volgens haar.

Blouse meenemen

Volgens het slachtoffer heeft de politieman haar opgehaald bij de school en heeft haar daarbij dreigend in het voertuig laten plaatsnemen. Ze heeft zich nadien verkleed in de auto. Hierna werd zij naar een pension in Suriname gebracht. Daar heeft hij van voor en van achter omgang met haar gehad tegen haar wil.

[quads id=1]

Het visum van de deskundige ondersteunt de verklaring dat er sprake kan zijn van misbruik in haar achterwerk en geslacht. Volgens het OM heeft de verdachte het verwijt vanaf het begin ontkend. De verdachte erkent het meisje in maart te hebben opgehaald, echter ontkent hij haar te hebben misbruikt.

Hij ontkent

Op 7 maart komen de advocaten Chandra Algoe en Joan Garib aan het woord voor het houden van het pleidooi. De politieman blijft aangehouden.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Lees meer in de DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.
[quads id=1]