Man dood aangetroffen aan de Waterkant te Paramaribo ~ Suriname

politie Paramaribo

Paramaribo – Wachter Kustwacht dood aangetroffen. De politie van Paramaribo Centrum kreeg vrijdag een melding van een lijk bij de SMS-pier aan de Waterkant.

[quads id=1]

Waterkant Paramaribo

Ter plaatse aangekomen werd het ontzielde lichaam van de wachter aangetroffen op een schip. Volgens de politie zijn er geen tekenen van misdrijf aangetroffen op het lijk. Een arts heeft de dood vastgesteld. Naar zijn bevindingen is er in dit geval sprake van een natuurlijke dood.

[quads id=1]

Natuurlijke dood

Het stoffelijk overschot is afgestaan aan de nabestaanden.
Geschreven door Saskia Bandhan

[quads id=1]

Bron DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.