Kapster uit Paramaribo mishandeld omdat man denkt dat ze uitloopt

vrouw Paramaribo

Paramaribo ~. Jaloerse man uit Suriname opgesloten voor mishandeling in Paramaribo. De 40-jarige Clyde, B. werd op zondagavond 3 februari door de politie van het ressort Latour te Paramaribo aangehouden, na zich te hebben aangemeld.

[quads id=1]

Politie Paramaribo

Clyde wordt verdacht van mishandeling van zijn concubine op hun woonadres op zondagmorgen 3 februari. Volgens verklaring van het slachtoffer is zij kapster is van beroep en vaak uit huis moet gaan om te werken voor klanten met wie zij afspraken heeft gemaakt.

[quads id=1]

Vaak uit huis

Dat zij op zondagmorgen 3 februari bezig was zich klaar te maken om aan het werk te gaan toen Clyde haar een slag in haar gelaat toebracht en wel zodanig dat zij een verwonding opliep aan haar mond. De vrouw verklaarde verder dat het niet de eerste keer is dat zij mishandeld is door Clyde maar dat zij over die mishandelingen geen aangifte heeft gedaan.

[quads id=1]

Bedreigen

Ook dat hij haar vaker bedreigt heeft met een misdrijf. Dat Clyde haar mishandeld en bedreigt omdat hij vermoed dat zij voor hem uit loopt.
Hangende het onderzoek is Clyde , na afstemming met het Openbaar Ministerie, door de politie van Latour te Paramaribo in verzekering gesteld.
Bron: KPS