14-jarige steekt 16-jarige neer in kindertehuis te Paramaribo Suriname

taxi Paramaribo

Paramaribo ~ Steekpartij in kindertehuis te Parmaribo. De politie van Uitvlugt kreeg donderdag een melding van een steekpartij in een kindertehuis aan de Lolastraat te Paramaribo.

[quads id=1]

Politie Paramaribo

Ter plaatse aangekomen bleek dat de verdachte J.M. (14) de 16-jarige G.A. heeft gestoken met een pennenmes. Zowel de verdachte als het slachtoffer zijn kinderen die wonen in het tehuis. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat kort voor de steekpartij een ruzie was ontstaan tussen betrokkenen.

[quads id=1]

In zijn rug gestoken

De verdachte pakte een scherp voorwerp en stak daarmee het slachtoffer in zijn rug. De politie bracht de verdachte over naar het bureau. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is J.M. overgedragen aan Opa Doelie en aldaar in verzekering gesteld.

[quads id=1]

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.