Stagiaire uit Nederland aangehouden met drugs op Zanderij – Suriname

fietsen Paramaribo

Suriname Stagiaire aangehouden met cocaïne in flessen parfum

08 February 2019 by Public Relations in Politieberichten – No Comments
[quads id=1]
De 20-jarige Nederlandse stagiaire Florance D. is op zaterdag 3 februari aangehouden door het BID-team van de politie. Deze vrouwelijke verdachte heeft getracht cocaïne met een totaal gewicht van 1100 gram het land uit te smokkelen. De cocaïne was verstopt in twee flessen parfum.
[quads id=1]
Het onderzoek in deze zaak bracht de 26-jarige Rochelly A. in beeld als de verstrekker van de drug aan Florance. Rochelly is opgespoord en aangehouden. Hij heeft toegegeven dat hij de flessen parfum inhoudende cocaïne aan de stagiaire afgegeven heeft.
[quads id=1]
Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn Florance en Rochelly ingesloten voor overtreding van de Wet Verdovende Middelen. Deze zaak is in onderzoek bij de Narcoticabrigade.
Bron kps