Ondernemer in gevecht met betrapte crimineel in zijn supermarkt tijdens Chinees Nieuwjaar ~ Paramaribo

supermarkt Paramaribo

Ondernemer betrapt inbrekers op heterdaad. De politie van Paramaribo ontving dinsdag 5 februari een melding van een mislukte inbraak in een supermarkt aan de Gongrijpstraat te Paramaribo.

[quads id=1]

Politie Paramaribo

Omstreeks 15.30 uur kwam de eigenaar van de zaak thuis aan en zag tot zijn schrik dat drie criminelen, van wie een gewapend met een koevoet, bezig waren in zijn pand in te breken. Hij raakte in een worsteling met deze verdachten en het lukte hem om één van ze stevig vast te houden.

[quads id=1]

3 criminelen

Door tussenkomst van de overige twee comparanten lukte het deze verdachte om toch uit de greep van de ondernemer vrij te komen. Na hun daad verlieten de daders de plaats. Zij zijn richting Ringweg opgerend. De criminelen hadden gedacht dat de Chinezen in verband met de viering van het Chinees Nieuwjaar de hele dag zouden feesten.

Gelukkig nieuwjaar

Maar dat was dus niet het geval. De daders zijn voortvluchtig.

Geschreven door Saskia Bandhan

Eerder berichten:
[quads id=1]

Winkelier krijgt barstwond tijdens brute beroving op Chinees Nieuwjaar ~ Kwatta Paramaribo

Bron: Lees meer in de DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.