Anoniem: Ik heb mijn ex weer teruggenomen tijdens mijn vakantie in Suriname.

vakantie Suriname

Suriname ~ Hallo, ik ben Clair. Ik ben 33 jaar. Ik ben tijdens mijn vakantie in Suriname mijn oude liefde Robbert tegen gekomen en ik ben nu met hem hier in Suriname.

Maar natuurlijk is zijn vrouw (mijn beste vriendin) er niet blij mee.

Vakantie in Suriname

Voordat jullie mij verwijten gaan maken. Ga ik jullie eerst vertellen hoe zijn vrouw Resa aan hem komt. Zijn vrouw is namelijk mijn beste vriendin geweest. We hebben samen op school gezeten en toen we 16 jaar waren kwam ik Robbert tegen en zij ging met een vriend van hem. Ze kreeg al vroeg kinderen maar ik ging studeren. We hebben elkaar even uit het ook verloren. Maar tijdens ons proces om naar Nederland te verhuizen kwamen we elkaar weer tegen.

Verhuizen naar Nederland

Ik was 25 jaar en zou met mijn ouders terug verhuizen naar Nederland. Uiteraard zou ik mijn best doen om mijn grote liefde Robbert te laten halen want we zouden samen wonen en verder studeren. Hij heeft ook een goede opleiding. Ik was blij met het contact met Resa want zij stuurde af en toe dingen voor me. Robert gaf haar dan geld dan kocht zij die dingen en dan stuurde hij het weer voor me vanuit Suriname naar Nederland. Hij was druk met studeren en werken. Resa werkte niet. Ze was ook nog steeds met der eerste vriendje. De vader van haar kinderen

Haar eerste vriendje

Ik ga niet te lang in details treden. Maar op een dag ben ik stiekem op vakantie naar Suriname gegaan. Dus om mijn vriend te verrassen het zou zijn 30ste verjaardag zijn. Ik ging wel vaker naar Suriname maar dit keer wist hij er niets van. Hij woonde nog gewoon bij zijn ouders. Op het achtererf hadden we een leuk klein huisje gebouwd. Ik was ook altijd daar bij hem. Vanaf mijn 20ste denk ik. Samen studeren. We hebben veel herinneringen samen. Dus toen ik daar aankwam met de taxi. Zag ik als eerste al die auto van mijn vriendin.

Ik kwam stiekem op vakantie

En toen zag ik die kinderen van haar op het erf. Ik vond het vreemd want we hadden geen afspraken. Om een lang verhaal kort te maken. Het is een hele grote ruzie geworden tussen mijn vriend, mijn vriendin en ik. Zelfs ook met de ouders van Robbert.

Mijn vriendin woonde dus al maanden daar achter bij Robbert. Ze hadden een relatie. Haar vriend had haar eruit gezet omdat hij haar had betrapt met Robbert. Die twee hebben ook een hele erge ruzie gehad. Ik wist het nooit. Die vriend heeft Robbert bij doodgeslagen.

Erge ruzie

Die ouders van Robbert wisten alles. Die moeder paste zelfs op 1 van die kinderen van Resa. Ze werkt niet eens. En is niet dat die moeder niet wist dat ik er nog was want ik belde mijn schoonmoeder regelmatig. Ik stuurde ook lekkers voor haar. Ik ben hier echt ziek van geweest. Resa en ik hebben met elkaar gevochten en gevochten. Ze vond dat ik hem niet achter moest laten voor haar. Dat ik het zelf heb gezocht.

Robbert heeft me voor haar gesmeekt om terug te komen. Hij heeft gehuild maar ik ben weggegaan. Zij kregen ook ruzie. Maar hij wilde haar duidelijk niet. Hij wilde mij. Maar ik was klaar. Ik was gebroken. Ik heb 10 dagen doorgebracht in het binnenland van Suriname en ik ben weggegaan. En ik wilde niemand zien of spreken. Ik kon dit gewoon niet geloven.

Niet te geloven

Dit konden ze me niet aandoen. Ik zat vol wraak. Ik was er kapot van maar ik liet het niemand merken. Robbert heeft me nog maanden gesmeekt om terug te komen en op een gegeven moment was het contact verbroken. Hij belde me niet meer. Ik miste hem wel verschrikkelijk. Zelfs dat gesmeek van hem. Hij en Resa zijn toen zelfs getrouwd.

vakantie Suriname
Voorbeeldfoto van byrdie

Ik wilde eigenlijk direct naar hem toe toen ik het hoorde. Maar heb het niet gedaan. hij was het niet waard. Inmiddels werkte ik en ging het heel goed. Heb mijn eigen huisje. Een baan en daarnaast studeer ik ook nog. Ik heb zelfs ook relaties gehad.

Het ging goed

Ik moet eerlijk toegeven dat ik Robbert maar niet kon vergeten. Ik liep ook echt met wraak gevoelens. Ik was zo boos. Maar ook verdrietig. Hoe konden ze me zo behandelen. De twee mensen die ik het meeste vertrouwde.
De ex van Resa was ook wel een bad boy. Ik snap dat ze bij hem weg was. Dat gedeelte snapte ik wel maar je kan toch niet met de vriend van je beste vriendin gaan? Ik was uit op wraak. Dus ik ben weer op vakantie naar Suriname gegaan. Ik heb Robert opgezocht. Hij was alleen. Gelukkig. Ik vroeg hem om me te ontmoeten later. Hij wilde niet. Maar ik heb hem gedwongen. Dat zeg ik jullie eerlijk. Ik vond het mijn recht.

Hij wilde mij

We waren in de stad en Robbert heeft me toen toch meten gevraagd om met hem mee te gaan. Om met hem te zijn. Ik wilde niet maar toch ook wel. Ik had echt hele diepe verlangens naar hem. Ik verwarde die lust gevoelens misschien met wraak. Ik weet het niet er was zo een diepe aantrekkingskracht tussen. Ons. Hij vertelde me dat hij fout is geweest hij heeft me zoveel verteld over die relatie van hem en Resa.

Hij was helemaal niet gelukkig. En toen hij me vertelde dat zij zwanger was. Was ik echt heel erg boos geworden. Op hem. Op Resa. Gewoon op het leven.. Ik heb zo mijn best gedaan jaren lang om een leven op te bouwen met Robbert en dan kwam zij. Mijn man nemen en trouwen met hem en ook nog zwanger raken.

Ze was zwanger

Ik ben normaal een vrouw met principes, maar ik had absoluut geen respect voor die relatie van ze. Het was mijn man. Ze heeft hem van mij gestolen. Ze heeft alles van mij gestolen. Ik zou het misschien kunnen accepteren als hij gelukkig zou zijn. Maar dat was hij helemaal niet.

Toen mijn vakantie was afgelopen besloot ik in het vliegtuig terug weer voor Robbert te gaan. En ben weer van hem gaan houden. Ik had altijd van hem gehouden. En hij ook van mij.

In het vliegtuig

Ik ben terug gegaan naar Nederland en kort daarna ben ik weer naar Suriname gegaan. Ik heb een jaartje vrij genomen van mijn studie. En heb inmiddels een opdracht in Suriname. Gewoon om te kijken hoe het gaat. Ik huur een vakantie appartement en Robbert woont bij mij. Dat wilde hij en ik wilde dat ook. Resa zijn zwangere vrouw woont nog gewoon op het achtererf met haar kinderen. Ze kan daar blijven. Maar ik, ik neem mijn man wel. Mijn man. En het voelt ook goed aan. Hij is ook gelukkig. Behalve het gezeur met Resa en zijn familie. Als we samen zijn is hij echt gelukkig.

Ik ben de boeman

Iedereen neemt me dit kwalijk. Mijn familie, zijn familie en al onze overige vrienden. Maar het maakt mij geen ene moer uit. Toen Robbert stiekem met haar ging lopen. Was er niemand die mij iets heeft gezegd. En niemand heeft Resa gezegd dat ze het niet moest doen. Resa stuurde spullen voor me. Etenswaren en zo. Ze had me kunnen vermoorden. Ze kreeg geld voor alles. En ondertussen nam ze mijn vriend. Hij heeft me alles gezegd. Hoe het eraan toe is gegaan. Nee, ze verdient Robbert niet.

Vergeven

Ik heb ze wel beiden vergeven want beiden waren fout. Maar ik laat hem niet voor haar. Ja, misschien moet ik hem ook loslaten. Haar kinderen houden ook van hem nu. Maar ik ben nu zo gelukkig. Ja over het verdriet van iemand anders. Maar dat was zij ook. Ze was ook zogenaamd gelukkig met Robbert zonder te denken aan mijn verdriet. Ik wel wel medelijden met haar soms. Want ze heeft zelf niets. Ze is altijd zo afhankelijk geweest. Ze heeft Robbert ook gebruikt voor een beter leven voor haar en de kinderen. Toch wel zielig.

Een beter leven

Ik heb wel een beetje een hart. Ja, dan waarom schrijf ik jullie. Ik schrijf jullie omdat ondanks al mijn wraak en boosheid. Ik me toch een beetje schuldig voel. Ik hou van Robbert ik wil met hem samen zijn. Ik wil ook kinderen met hem. Maar hoe gaat het straks zijn als de baby geboren is? Ikzelf wil helemaal geen contact met Resa. Ik wil haar helemaal niet zien. Maar natuurlijk gaat hij voor zijn baby zorgen. En ook voor de andere kinderen. Ze kennen hem als papa.

Hij brengt ze nu ook elke week op les. Maar al zou ik hem nu laten. Hij neemt haar niet. Hij voelt niets voor haar. Resa woont bij hun op het achtererf. Hoelang kan ze daar blijven wonen? Robbert is mijn vriend en straks ook mijn man. Hij wil van haar scheiden. Zodra de baby is geboren. Ik wil niet hier in Suriname blijven wonen. Ik heb mijn eigen leven in Nederland.

Mijn eigen leven

Mijn moeder praat nu niet met me. Ze is boos en snapt niet waarom ik hier in Suriname ben. Ze vindt dat ik mijn leven verpest. Ze zegt dat ik los moet laten. Robbert is mij niet waard. Maar ik ga hem niet loslaten. Ik wil nu gewoon even hier zijn. Ik werk wel hoor. Er komt gewoon geld binnen. Dat gaat prima. Hij heeft ook zijn eigen inkomen.

[quads id=1]

Maar mijn moeder zegt dat ik Robbert bij zijn gezin moet laten. Maar ik vind dat ik zijn gezin ben. dat zegt Robbert ook. Ik vind gewoon dat hij bij mij hoort. Wat denken jullie ervan? Ik heb mijn besluit al genomen. Maar misschien kunnen jullie mij nog ompraten. Nu kan ik misschien nog terug maar straks niet meer als ik zelf ook een kind heb. En als we getrouwd zijn.

Dus begrijpen jullie mij ook aub. Ik heb geen man afgepakt van zijn vrouw. Zij heeft mijn man afgepakt. Ze moest het niet doen. Zij is fout. beiden waren fout.

Gerelateerde verhalen:

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig