15- jarig meisje liegt over ontvoering en gedwongen omgang door 4 mannen ~ Suriname

meisje Suriname

Ontvoering met zwartgelakte Vitz te Para blijkt verzonnen door jeugdige. De gemeenschap van Para in Suriname werd opgeschrikt door een bericht via sociale media,

[quads id=1]

Ontvoering Suriname

Het betreft een bericht dat een 15-jarig meisje was ontvoerd door vier manspersonen in een zwartgelakte Vitz. Het meisje zou naar haar zeggen door deze vier manspersonen zijn ontvoerd en gedwongen tot omgang. Dit bericht werd wereldkundig gemaakt op zaterdag 26 januari.

[quads id=1]

Op social media

De politie van Jeugdzaken startte een onderzoek in. Aan de hand van de antwoorden dat het meisje gaf op vragen van de politie rees sterk het vermoeden dat iets niet klopte aan de verklaring van dit vermeend slachtoffer.

[quads id=1]

Iets klopte niet

Het meisje kwam op een gegeven moment terug op haar verklaring en bekende dat zij het verhaal van de ontvoering had verzonnen. Zij is nimmer door vier manspersonen ontvoerd en gedwongen tot omgang.

Gerelaterde berichten:

15- jarig meisje liegt over dodelijke ziekte die ze zou hebben ~ Paramaribo

Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.