Video – Suriname krijgt binnenkort 200 politievoertuigen van China ter bevordering van de veiligheid in ons land

China Suriname

Suriname krijgt 200 politievoertuigen van China. Er worden door de Volksrepubliek China hoge eisen gesteld aan de veiligheid van Chinese belangen en onderdanen in Suriname.

China en Suriname

[quads id=1]

Het Suriname Safe City Project van China is bezig zich verder te ontwikkelen en zorgt ervoor dat er 1 maal 24 uur per dag bewegingen in Paramaribo gevolgd kunnen worden.

China Suriname
Vicepresident Michael Ashwin Adhin heeft dinsdag tijdens de Chinese Nieuwjaarsreceptie in Chi Min president Desiré Bouterse vertegenwoordigd.

Naar zeggen van vicepresident Adhin zullen als Paramaribo voldoende voorzien is van deze vorm van beveiliging, andere districten volgen.

Paramaribo en andere districten

Wanica en Marowijne werden bij naam genoemd.

[quads id=1]

Privacy en andere rechten. De gemeenschap vraagt zich af of er bij het Safe City project voldoende rekening wordt gehouden met de privacy en rechten van burgers. Waarvoor en hoe wordt het beeldmateriaal gebruikt?

[quads id=1]

Misbruik

Misbruik is niet ondenkbeeldig. Suriname krijgt binnenkort 200 politievoertuigen van China om repressief te kunnen optreden. Er wordt ook geëist dat er zwaardere straffen worden opgelegd aan criminelen.

Bekijk hier meer over het safe city project dat onlangs is opgeleverd:

Directeur Veira geeft meer informatie over het Safe City Project

HD
Bron: Lees meer in de DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.