Politiebericht – 29-jarige bromfietser Gautam Guptar overleden in het verkeer ~ Suriname

overleden Suriname

Suriname ~ Veroorzaker aanrijding overlijdt in het ziekenhuis. verkeersbarometer Suriname staat op 8.

[quads id=1]

Verkeer Suriname

De 29-jarige bromfietser Gautam Guptar is op maandag 4 februari in het Mungra Medisch Centrum (M.M.C.) in het district Nickerie te Suriname overleden. Gautam veroorzaakte op vrijdag 1 februari een aanrijding met een bus aan de Fredericiweg. De politie van het ressort Paradise deed na de melding van de aanrijding met zware persoonlijke ongelukken de locatie aan voor onderzoek.

[quads id=1]

Nickerie Suriname

Bij aankomst werd de bromfietser met zware letsels op het wegdek aangetroffen en was niet aanspreekbaar. Onderzoek wees uit dat de bromfietser over de Fredericiweg reed. Ter hoogte van pand nummer 34 haalde hij een voorrijder in. Bij die inhaalmanoeuvre kwam hij terecht op de rijhelft van de tegenligger in deze de personenbus.

[quads id=1]

Kritiek in het ziekenhuis

In kritieke toestand werd Guptar afgevoerd naar het M.M.C. alwaar hij ter verpleging werd opgenomen. Hij liet het leven op maandag 4 februari.
Het ontzielde lichaam van Guptar zal na obductie aan de nabestaanden worden afgestaan.

overleden Suriname

Met het overlijden van deze bromfietser staat de verkeersbarometer landelijk op 8.

Geldig rijbewijs

De bus bestuurder is in het bezit van een gelding Surinaams rijbewijs. Na verhoor is hij heen gezonden. De zaak is nog in onderzoek.
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.