Foto’s – Oma Edith Lie Atjam – Levens uit Paramaribo is 100 jaar geworden

100 jaar Paramaribo

Paramaribo ~ ๐ŸŽ‰100 jaar voor oma Edith Lie Atjam – Levens ๐ŸŽ‰ uit Paramaribo.

100 jaar Paramaribo

[quads id=1]

Mevr Edith Lie Atjam – Levens heeft vandaag de gezegende leeftijd van 100 jaar bereikt. Districtscommissaris Mike Nerkust heeft in verband met de bijzondere verjaardag de gebruikelijke enveloppe namens president Desi Bouterse en een ziekenhuisbed overhandigd. De burgervader heeft ook meegedeeld dat oma Lie Atjam heel binnenkort op thuiszorg mag rekenen.

Ziekenhuisbed

Oma Lie A Tjam heeft daarnaast ook voedingspakketten, verzorgingsmiddelen en een een rolstol gedoneerd gekregen.

[quads id=1]

Edith Levens is geboren op 06 februari 1919 te Paramaribo. Ze is de dochter van Johanna Mathilda Levens Tjindal en George David Levens. Edith is weduwe van Johan Frederik Willem Lie Atjam.

3de kind

Ze is het 3e kind uit een gezin van 10 kinderen en heeft zelf 3 kinderen, allen zonen. Aan de Prinsessentraat te Paramaribo heeft ze haar jeugd samen met haar moeder, broers en zussen doorgebracht. Edith heeft een christelijke opvoeding gehad (R.K). Samen met haar broers en zussen heeft zij de St Anna school bezocht (V.O.J.).

[quads id=1]

Christelijk opgevoed

Als ontspanning liepen zij met zโ€™n allen naar de van Sommelsdijckse kreek om te zwemmen. Mevrouw Levens heeft als strijkster gewerkt voor vele gezinnen. Oma Lie Atjam haalde haar boodschappen tot haar 90 ste zelf. Ze bezocht de Centrale Markt graag en haalde daar alle boodschappen.

Centrale markt Paramaribo

Edith zorgde elke zondag voor de bloemen in de gemeente en word daarom de ‘bloemenzuster’ genoemd.

[quads id=1]
Speciale dank aan alle donateurs :
Ressortraad Centrum ๐Ÿ‘Œ
Districtsraad Paramaribo ๐Ÿ˜‰
Mevr Sandra Breidel ๐Ÿ™

Bekijk hier de foto’s:

Bron: Bic Paramaribo Noordoost
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.