Chan Santokhi geeft namens de VHP duizenden SRD’s voor nabestaanden bootongeluk Suriname

VHP Suriname

Suriname ~ FINANCIËLE hulp VHP AAN NABESTAANDEN BOOTONGELUK. VHP- voorzitter Chan Santokhi heeft woensdag een bedrag van ruim SRD 26.000 voor de nabestaanden van het bootongeluk op de Coppenamerivier in  Suriname overhandigd.

[quads id=1]

VHP Suriname

Hij gaf dit aan basja Glenn Taweroe van Grankreek, die het geld namens kapitein Palmtak in ontvangst nam. Bij het ongeluk op 28 december vorig jaar waren er twaalf slachtoffers te betreuren.

Vanaf het nieuws van het drama bekend was heeft de VHP zich ingespannen alles te doen waartoe ze bij machte was voor de nabestaanden van de slachtoffers.

[quads id=1]

Inzamelingsactie

De partij heeft intern een inzamelingsactie gehouden en daaruit zijn financiële middelen vrijgekomen staat in een persbericht.

VHP voorzitter Chan Santokhi gaf aan dat je met geld de levens niet kan terugkopen.

[quads id=1]

VHP SurinameEchter sprak hij de hoop uit dat de ontstane leegte maar meer nog de financiële ongemakken enigszins weggewerkt kunnen worden met deze geste.
Bron: Lees meer in de DWT krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.