Video – Moeder treft 2-jarig zoontje dood aan in auto. Hij was vermoedelijk al 4 uur dood ~ Paramaribo

overleden Paramaribo

Paramaribo ~ Een tweejarige peuter is dood aangetroffen in een voertuig aan de Charterpalstraat te Latour in Paramaribo. De jongen is vermoedelijk door verstikking om het leven gekomen.

[quads id=1]

Jongen uit Paramaribo

De redactie verneemt dat het jongetje om half vijf ’s middags werd gevonden terwijl hij sedert tien uur ‘s morgens in het voertuig moet zijn geweest.

De moeder die het gemis van de peuter opmerkte startte op gegeven ogenblik een zoektocht. Volgens de buren waren zij gewend de stem van de moeder te horen wanneer zij naar haar zoontje zocht, maar juist nu hoorde ze haar niet.

[quads id=1]

Zonder kleren in de auto

De vrouw vervolgde haar zoekactie in het voertuig dat potdicht was en trof daar de peuter zonder kleren en levenloos aan.

De politie werd gealarmeerd en die schakelde vervolgens een ambulance in. Het ambulancepersoneel constateerde dat er al lijk stijfheid was opgetreden en dat de peuter al langer dan vier uren moest zijn overleden.

Langer dan 4 uur

Een arts stelde de dood vast waarna het ontzielde lichaam in beslag werd genomen.

[quads id=1]

Het voertuig waarin de peuter was werd ook door de politie in beslag genomen.

Auto van zijn vader

Het is eigendom van de vader van de tweejarige. De zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten die het onderzoek zal verrichten.

Klik op de video hieronder voor meer info.
[quads id=1]

Bron: Lees meer in de DWT krant
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.