Update: Politie agent meters meegesleurd na ernstig auto ongeluk ~ Suriname

politie Paramaribo

Update van de politie: Een politieambtenaar is op woensdag 6 februari, omstreeks half acht, door een auto aangereden op de Oost-West verbinding in het district Commewijne te Suriname, ter hoogte van kilometer 32.

[quads id=1]

Politie Suriname

De politie agent was, samen met een collega, bezig met verkeerscontrole. Een auto kwam vanuit de richting Albina gaande in de richting Paramaribo aangereden en reed de politieambtenaar aan. Door die aanrijding is de politieman zwaar gewond geraakt. Hij heeft onder andere een arm en been fracturen opgelopen. Hij is voor medische behandeling opgenomen in het Academisch Ziekenhuis. Kort na zijn opname is hij in coma geraakt.

In coma geraakt

Ondanks de politieambtenaar een oranje gekleurde fluorescerende vest aan had verklaarde de 50- jarige autobestuurder dat hij de agent niet op tijd had gezien. De autobestuurder is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs.

[quads id=1]

Hangende het onderzoek is het rijbewijs van deze man, door de politie, in beslag genomen. Na verhoor is hij heen gezonden.


Suriname ~ Agent uit Suriname in kritieke toestand in ziekenhuis na aanrijding. Een bestuurder van een personenauto heeft dinsdagavond een agent aangereden.

[quads id=1]

Politie Suriname

De politieman is zwaar gewond en in kritieke toestand opgenomen op de afdeling Intensive Care van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Dit voorval vond plaats ter hoogte van km 34 Oost-Westverbinding in Commewijne.

[quads id=1]

Verkeerscontrole

De politie was in de avond bezig met een verkeerscontrole. De bestuurder die met een vrij hoge snelheid kwam aangereden, heeft de agent op de weg waarschijnlijk laat opgemerkt.

De politieman is meters meegesleurd met het voertuig. De agent is met een ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. De bestuurder is hangende het onderzoek aangehouden en is vanmorgen voorgeleid.

[quads id=1]

In het ziekenhuis

Het voertuig is in beslag genomen.

Geschreven door Alla-D Media
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.