Video – Beschonken CIVD’er en zijn zoon aangehouden na incident aan de Jodenbreestraat te Paramaribo

politie Paramaribo

Paramaribo ~ Heethoofden in Paramaribo aangehouden en opgesloten. De 46-jarige beveiligingsambtenaar Clarence,R. en zijn 23-jarige zoon Giorgio,R. zijn door de politie aangehouden en opgesloten na afstemming met het Openbaar Ministerie.

[quads id=1]

Politie Paramaribo

Zij worden onder andere verdacht van mishandeling, vernieling en bedreiging met een misdrijf.

politie Paramaribo
Video stil

Op zaterdagmorgen 3 februari reden Clarence en Giorgio in een hilux pickup die door Clarence bestuurd werd. Clarence reed over de Waterkant alwaar hij een file inhaalde en vervolgens de Jodenbreestraat Paramaribo insloeg.

Twee agenten

Twee agenten van de Motor Surveillance Dienst constateerden de door Clarence gemaakte verkeersovertreding en brachten hem tot staan in de Jodenbreestraat om te bekeuren.

[quads id=1]

Clarence probeerde de agenten zover te krijgen om hem niet te bekeuren en tijdens dat gesprek werd door de politieambtenaren geconstateerd, dat Clarence alcohol gebruikt had en zich daardoor vermoedelijk ook had schuldig gemaakt aan een tweede verkeersovertreding; namelijk deelnemen aan het verkeer onder invloed van alcohol.

Onder invloed van alcohol

Het gesprek tussen Clarence en de agenten liep op een gegeven moment zodanig uit de hand, dat Clarence en Giorgio zowel verbaal als fysiek geweld gebruikten tegen die agenten.

[quads id=1]

Uiteindelijk werden Clarence en Giorgio overgebracht naar het politie bureau Centrum. Dezelfde dag, zaterdag 3 februari, is Giorgio in verzekering gesteld.

Geen militair

Clarence werd overgedragen aan de Militaire politie omdat hij aangaf dat hij militair was wat achteraf niet waar bleek te zijn. Hij is wel als beveiligingsambtenaar werkzaam op het Ministerie van Defensie.

Video

Op maandag 4 februari heeft Clarence, R, zich aangemeld op het politie bureau Centrum. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij door de politie in verzekering gesteld. Deze zaak is in onderzoek bij de politie van het bureau Centrum.

Bekijk hier de video (deze hebben we binnengekregen via Facebook). Alvast onze excuses voor de krachttermen in de video:

[quads id=1]

“Wie dronken iets doet wordt nuchter beboet”.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.