Politie schiet man neer die verdacht wordt van beroving en molest ex-vriendin ~ Paramaribo

Paramaribo ~ VLUCHTENDE VERDACHTE GERAAKT DOOR POLITIEKOGEL. De 32-jarige A.P. werd met een ambulance vervoerd naar de SEH nadat hij was geraakt door een politiekogel.

Politie Paramaribo

De verdachte werd door de politie gezocht wegens beroving en vrijheidsbeneming.

[quads id=1]

Hij zou zijn ex-vriendin hebben gemolesteerd en beroofd, maar wist tot en met maandag uit handen van de politie te blijven.

Volgens de politie deed de ex-vriendin van A.P. vorige maand aangifte tegen hem omdat hij haar molesteerde nadat ze de relatie had beëindigd. Ook zag de verdachte kans haar van haar geld en mobiele telefoon te beroven.

Maandagochtend werd de verdachte in de Schimmelpennickstraat gesignaleerd en de politie werd op de hoogte gesteld.

[quads id=1]

Bij het zien van de politie sprong de verdachte over enkele schuttingen heen in een poging te vluchten.

politie Paramaribo

De politie loste twee waarschuwingsschoten die de verdachte niet op andere gedachten brachten. De wetsdienaren schoten daarna gericht en A.P. werd geraakt. In de Sadhoestraat zeeg de verdachte neer en werd in de boeien geslagen.

[quads id=1]

Hij werd vervolgens met de ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp van het AZP. De politie van Munder heeft de zaak in onderzoek.
Foto: Anthony Janki
Bron: Lees meer in de DWT krant
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.