Video – Slachtoffer straat roof Suriname: “Ik was in paniek”

ketting Suriname

Suriname ~ “In een flits ben ik beroofd van mijn 100 gram halsketting”. Suradj uit Suriname is afgelopen weekend beroofd van zijn halsketting voor een winkel aan de Nieuw Weergevondenweg.

[quads id=1]

Man uit Suriname

Volgens het slachtoffer stond hij voor een winkel met een vriend te praten toen een rover zijn halsketting wegrukte en gelijk daarna de benen nam. In een flits ben ik beroofd van mijn 100 gram halsketting. Door paniek heb ik niks kunnen doen. De roof ging zo snel dat de jongeman het nauwelijks kon bevatten. Dankzij de beveiligingscamera van de winkel in Suriname werd duidelijk wat er precies gebeurde.

[quads id=1]

Camera beelden

Op de beelden is te zien dat de rover rechts achter het slachtoffer stond. Op een geven moment liep de rover zonder te aarzelen voorbij het slachtoffer. Hij keek het slachtoffer daarbij in de ogen aan, rukte zijn ketting weg en rende daarmee weg.

[quads id=1]

Paniek

Voordat het slachtoffer door had, was de crimineel met de buit ervandoor.

Bekijk hier de video:

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Lees meer in de DBS krant
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.