Politie update: Video – Vakantie gangers uit Nederland neergeschoten tijdens brute beroving in Suriname.

vakantie Suriname

Suriname ~ Politie update: Video – Vakantie gangers uit Nederland neergeschoten tijdens brute beroving in Suriname.

[quads id=1]

Vakantie gangers in Suriname

Brute roofoverval gepleegd in de Magentaweg. De politie van het ressort de Nieuwe Grond kreeg op zaterdagavond 02 februari de melding van het Command Center, dat er een brute roofoverval had plaats gevonden op een woonadres in de Magentaweg te Suriname.

Politie Suriname

De politie trof op de plaats van het gebeurde vijf slachtoffers aan. De 64-jarige heer L.L. met een schotverwonding aan zijn rechtervoet. De 52-jarige mevrouw S.R. met een schotverwonding in haar buikstreek. Zij was niet aanspreekbaar. De 21-jarige mevrouw W.G. met een schotverwonding aan haar linker onderbeen. De 28-jarige heer S.K. en de 52-jarige heer B.K. hebben geen letsels opgelopen.

[quads id=1]

Gasten

De gewonde slachtoffers zijn door familieleden overgebracht naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis om medische hulp te krijgen. Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen, dat op die bewuste avond de huisbewoners met gasten op het terras van hun woning zaten.

[quads id=1]

Twee gewapende mannen

Dat op een bepaald moment twee mannen, gewapend met vuist vuurwapens, het erf opliepen en nagenoeg gelijk het vuur op de huisbewoners en gasten openden.

Dat de slachtoffers de woning zijn binnen gerend op de voet gevolgd door de gewapende rovers. De slachtoffers zijn toen in de woning beroofd van hun eigendommen.

[quads id=1]

Direct geschoten

Na hun criminele daad renden de rovers het huis uit. Deze zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten van de politie

Bekijk hier een video ervan Beeld kan bloederig en emotioneel overkomen. Houdt u daar rekening mee:

Bekijk onderstaande link voor meer informatie en om de andere video te bekijken:

Video’s – Vakantie gangers uit Nederland neergeschoten tijdens brute beroving in Suriname. Gouden tip wordt beloond.

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.