Weer een verkeersdode. Mede-inzittende komt om het leven ~ Suriname

overleden Suriname

Suriname ~ Mede-inzittende omgekomen in het verkeer in Suriname. Met het heengaan van S. Linga is de verkeersbarometer gestegen naar 7. Het slachtoffer was mede-inzittende in een Toyota Mark-X in de nacht van zaterdag op zondag 3 februari.

[quads id=1]

De bestuurder van dit voertuig was doende zijn voorrijder in te halen met als gevolg dat hij te vroeg naar links zou hebben uitgeweken met als gevolg een botsing met een pick-up. Na de botsing verloor de bestuurder van de personenwagen de controle over het stuur en raakte hij van de weg. De wagen ging over de kop in een trens.

[quads id=1]

Linga raakte naar alle waarschijnlijkheid bekneld in het voertuig en liet ter plaats het leven. In deze wagen zaten samen met de bestuurder vier personen. De drie anderen hebben zich kunnen bevrijden uit het voertuig, maar klaagden van pijn. Beide bestuurders zijn in het bezit van een geldig rijbewijs en verkeerden niet onder invloed.

[quads id=1]

Het onderzoek in deze zaak duurt voort. Het lijk van Linga is ter obductie in beslag genomen.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Lees meer in de DBS krant
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.