Video’s – Jairzinho Rozenstruik ”Bigi Boi” wint in Brazilië. Suriname trots!

bigi boy Suriname

Suriname ~ ”Bigi Boi” wint in Brazilië en maakt Suriname weer trots. Jairzinho Rozenstruik alias Bigi Boi heeft tijdens zijn UFC gevecht in Fortaleza, Brazilie gewonnen van de Junior Albini.

[quads id=1]

Bigi Boi uit Suriname

Onze prof vechter gaf vandaag in de tweede ronde en wel de 54ste seconde zijn tegenstander enkele rake klappen en een trap waarna die neerzeeg. De beslissing was al duidelijk.

De vlag van Suriname werd erbij gehaald en ook de trotse coach Michael Babb was niet te houden. In de eerste ronde was Albini agressiever en gaf hij Rozenstruik geen moment de gelegenheid om iets te doen.

[quads id=1]

Coach Michael Babb

Na de rust tapte Bigi Boi uit een ander vaatje met het goede resultaat tot gevolg. Loon naar werken is het voor Rozenstruik die zich de afgelopen weken intensief heeft voorbereid op Aruba en Curacao voor dit super gevecht.

10 sec Knock Out

Op 27 december 2018 heeft Bigi Boi tijdens de derde editie van “Fearless”, een thaiboksgala, met succes zijn Suthaibo- wereldtitel verdedigd. Met een tien seconden knock-out won hij zijn tegenstander. Na dit gevecht werd hij direct gecontracteerd door de UFC, de grootste organisatie voor Mixed Martial Arts (MMA).

MMA

Rozenstruik heeft totaal 76 kickbokspartijen gevochten waarvan hij 64 heeft kunnen winnen. Tevens heeft hij ook 6 MMA wedstrijden afgewerkt.

[quads id=1]

Het Ministerie van Sport- en Jeugdzaken feliciteert Jairzinho Rozenstruik “Bigi Boi”, zijn team en de Surinaamse gemeenschap met de overwinning.

Kijk hier naar meerdere video’s:
Voor de show:

Op de Rooftop genoten ze mee:

And te winner is:

Eerdere berichten:

Video – ‘Bigi Boi’ Jairzinho Rozenstruik tekent contract bij UFC ~ Droom komt uit!

Bron: DeBoodschap
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.