Bejaard echtpaar slachtoffer van brute gewapende overval in hun woning te Paramaribo ~ Suriname

criminelen Paramaribo

Paramaribo ~ Senioren echtpaar overvallen en gekneveld achtergelaten. De politie van Munder te Paramaribo kreeg vrijdagochtend een melding van een gewapende roofoverval in een woning aan de Rode Kruislaan te Paramaribo.

Echtpaar te Paramaribo

Volgens verklaring van de 76-jarige vrouw maakte zij rond 9.00 uur de voordeur open. Op dat moment werd zij aangevallen door twee criminelen. Beide waren gewapend, respectievelijk met een houwer en een mes. De overvallers hebben de vrouw gekneveld middels kledingstukken.

Gekneveld achtergelaten

Zij heeft verwondingen aan haar onderlip, handen en onderbeen opgelopen. De heer des huizes bleef ongedeerd. Hij is bedlegerig. De buit betreft sieraden, een tablet en een mobiele telefoon. Na de daad lieten zij de vrouw des huizes gekneveld achter.

Buren hebben gebeld

De politie Paramaribo vernam het bericht van de buren. De daders zijn vooralsnog onbekend. Het onderzoek duurt voort.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Lees meer in de DBS krant
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.