Anoniem ~ Ik ben jarenlang naar bed gegaan met mijn schoonzus. Mijn broertje weet van niets ~ Paramaribo

broertje Suriname

Paramaribo ~ Ik ga jullie mijn verhaal vertellen. Ik ben Jonathan. Ik ben 27 jaar. Ik leerde Chanelle, een vreselijk mooie dame uit Paramaribo, 4 jaren terug kennen. Ze is iets jonger dan mij.

Chanelle uit Paramaribo

Zij was single en ik ook. We kregen iets met elkaar. We waren geen vriend en vriendin, maar we hadden wel een intieme relatie. We gingen gewoon vaak met elkaar naar bed.

Ik wilde haar wel als vriendin maar ze was bang om gepijnigd te worden door mij. Ik weet nooit waarom ze dat dacht maar ze wilde niet. Vandaar dat we besloten om gewoon een intieme relatie met elkaar te hebben. Dus geen echte relatie. We hebben leuke tijden gehad. En we deden ook veel leuke dingen samen. We waren ook vaker buiten Paramaribo want dat vond ze leuk dus ik deed mijn best om haar toch blij te maken. Al was het niet echt mijn vriendin maar ik was wel gek op haar.

Buiten Paramaribo

Elke keer vroeg ik haar om een serieuze relatie, maar ze zei me vaak NEE. En als ik haar vroeg waarom zei ze me altijd dat ze bang is. Bang om pijn gedaan te worden. Ik vond het niet zo erg want we zagen elkaar toch regelmatig en intiem waren we ook dus vond het ook wel goed zo. Neks no fout.

Maar eerlijk ik had wel gevoelens voor haar en ik zag ook dat zij gevoelens voor mij had, maar ze hield alles binnen. Ze is een mix dame en we klikten wel goed met elkaar. We konden veel praten. Ook over onze vreemde omgang met elkaar. Ik vroeg haar vaker om een serieuze relatie aan te gaan.  Maar een echte relatie met mij te hebben, dat wilde ze echt niet. Dus het bleef uitsluitend naar bed gaan met elkaar. lol hebben. En verder niets.

Ze wilde me niet

Zo bleef het zeker 2 jaar tussen ons. Totdat ze me belde met de mededeling dat ze iemand heeft gevonden. En ze wil graag een serieuze relatie aangaan met die nieuwe.  Ik zei haar van, oke schat. We zullen dan vanavond afscheid van elkaar nemen. Het zal dan de laatste keer zijn dat we het met elkaar doen. Dan zou ze verder gaan met haar nieuwe lover.

We hebben die avond extra genoten van elkaar. En ik wil jullie eerlijk zeggen: Ik werd jaloers want ik heb gevoelens voor haar, maar heb het moeten accepteren.

Ik was jaloers

Ongeveer een week later was ik met mijn broertje op een feest bij een vriend van ons. Het waren allemaal matties uit Paramaribo bij elkaar. Mijn broertje stond op om iemand te halen. Blijkbaar zijn nieuwe vriendin. En wat zag ik tot mijn verbazing?

Mijn broertje kwam het huis binnenlopen met diezelfde Chanelle die mij een week eerder gescot had voor haar nieuwe vriend. Mijn broertje dus. Diezelfde dame met wie ik meer dan 2 jaar lang regelmatig heb geslapen. Hij liep regelrecht met haar naar mij toe. Ik schrok even en wist niet wat ik moest doen. Hij zei me: Maak kennis met mijn vriendin, je schoonzus Chanelle. We stelden ons aan elkaar voor en we deden beiden alsof we elkaar voor het eerst zagen.

Samen met mijn broertje

Ik wilde ook niet dat mijn broertje iets zou opmerken. Na een paar minuten stuurde ze mij een app. Ze wilde me spreken. Morgen! Ik zei der van ok. Ze vertelde me toen dat ze bang was dat ik mijn broertje zou vertellen over onze ‘uitstapjes’. Dat wilde ze niet.

broertje Suriname
Voorbeeldfoto van DesignIdeaz

Ik zei haar toen van: Schat maak je niet druk, ik ben geen hinderlaag. Ik bemoei in niemand zijn of haar leven. Als jij gelukkig bent en hij ook kom ik niet ertussen. Nooit. Dat beloof ik.

Mijn schoonzus

Ik heb dit ook altijd geheim gehouden voor mijn broertje. Het is nu bijna 2 jaar verder en ik heb hem niets gezegd. Mijn broertje is nog steeds met haar. Ze is echt mijn schoonzus nu. Ik voel me soms wel vervelend en laag. Maar ik denk toch serieus dat dit het beste is wat ik heb gedaan.

Jullie zullen me wel laag vinden en vinden dat ik het hem moet vertellen. Maar ik kan het hem nooit vertellen. Nu kan het ook niet meer het is al 2 jaar en ze zijn heel serieus. Toch ben ik benieuwd of jullie vinden dat ik het goed heb aangepakt. Had ik het hem meteen duidelijk moeten maken. Van Eh brada, dit en dat. Tenminste dat hij weet waar hij aan begint. Dan zou ik een goede broer zijn geweest. Ja toch? Ben ik nu een slechte broer?

Gerelateerde verhalen:

Anoniem – Mijn vriend heeft ook met mijn zus geslapen

Anoniem – Ben ik fout als ik met de ex van mijn zus slaap?

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig